Easter Tournament

Wij zijn erg verheugd jullie te mogen melden dat wij ons eerste paastoernooi bij Rugbyclub Haarlem aan het organiseren zijn! We hebben het  gehele weekend maar liefst 4 velden beschikbaar!

Zaterdagochtend: U6, U8, U10 & U12
Zaterdagmiddag: U14, U16 & U18
Zondag: Heren, Dames & Touch

Schrijf je zo snel mogelijk in, we hebben een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Uiterste inschrijfdatum is 1 maart 2019. Na inschrijving ontvang je een factuur en aanvullende informatie over het toernooi. De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld voldaan is. Kosten: 50 euro voor jeugdteams en 75 euro voor seniorenteams.
Contact: easter@rugbyclubhaarlem.nl

We are very proud to inform you, we are organizing our first Easter tournament at Rugbyclub Haarlem! On Saturday we will have youth matches. On Sunday the day will be full of senior matches, both gents and ladies and even a small touch tournament! We will have four pitches available during the weekend.

Saturday morning: U6, U8, U10 & U12
Saturday afternoon: U14, U16 & U18
Sunday whole day: gents, ladies & touch

If you want to participate, sign up quickly, we have limited spots available, first come, first serve! Sign up before 1 March 2019. After registration you will receive an invoice and additional information about the tournament. As soon as the invoice has been paid, your registration will be final. Costs: 50 euro for each youth team and 75 euro for a senior team.
Contact: easter@rugbyclubhaarlem.nl