Sponsor acties

We did it together!

Onder dat motto hebben we samen een fantastisch nieuwe clubhuis gebouwd. Dat was allemaal voordat de coronacrisis er was, maar het was toen net zo veel van toepassing als nu. Want de coronacrisis is voor iedereen een behoorlijke uitdaging en zeker ook voor een aantal van onze sponsoren. Dit is dus het moment om elkaar te steunen. Zij hebben bijgedragen aan de realisatie van ons mooie clubhuis en de kans voor ons allemaal om de mooiste rugby club van Nederland te zijn. Nu is het moment om, als je kunt iets terug te doen. Daarom hebben we samen met een aantal van onze sponsoren een actie opgezet waar zowel zij, als wij van kunnen profiteren. Want als we het samen doen, net als voor ons clubhuis, tijdens trainingen, die gelukkig weer begonnen zijn, en hopelijk snel weer tijdens wedstrijden op het veld. Dan laten we zien wat we als club waard zijn. Samen en met elkaar.

Klik op de afbeelding om de grote versie te zien

Acties: