Introductie leden

Try Rugby is een groot succes.
De NOS meldde het afgelopen week al: “Door het WK Rugby 2015 wordt Rugby steeds populairder in Nederland en is het ledenaantal van de Nederlandse Rugby Bond in de afgelopen weken met 16% toegenomen.“

Bij RFC Haarlem zijn we afgelopen woensdag 28 oktober gestart met de tweede introductie cursus dit seizoen en ook wij zien een enorme belangstelling. Er waren maar liefst 59 cursisten op deze eerste training en inmiddels staat de teller voor het aantal aanmeldingen op 71.
Wij zijn dan ook heel erg trots, dat de introductie cursus zoveel belangstelling trekt en hopen dat al deze potentiële leden heel veel plezier in het rugby krijgen en dat ze uitgroeien tot volwaardige Rugby(st)ers. En dat ze nog veel jaren kunnen deelnemen en genieten aan onze mooie sport.