Introductie cursus

1 September 2021 Start de volgende introductie cursus. Hier leer je alle aspecten van het spel. Onze enthousiaste trainers zorgen ervoor dat je na 6 weken, makkelijk kunt meetrainen met de dames- of herenteams.

Fun – Discipline – Friends – Kracht – Respect – Fitness – Zelfvertrouwen – Snel – Behendigheid

• Start eerste week september
• Twee keer per week 1,5 uur training
• Duur 6 weken

• RFC Haarlem, Van der Aartweg 23, 2026 ZM Haarlem Noord

Wie
• Meiden en Jongens van 18 jaar+

• €20 voor 6 weken (incl. Bitje)

Meer informatie? Stuur e-mail naar welkom@rugbyclubhaarlem.nl

Onder de 18 jaar?
Stuur voor meer info een e-mail met jouw geboortedatum naar welkom@rugbyclubhaarlem.nl of kijk bij de teams in welk team jij past.

In verband met de enorme groei op onze club zal er een maximaal aantal aanmeldingen aangehouden worden. Dit om iedereen genoeg aandacht en uitleg te kunnen blijven geven tijdens de trainingen.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je nu in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact informatie

Welkom bij RFC Haarlem! We zijn blij je te mogen verwelkomen op onze website.  Hier vind je ons adres en overige contact informatie

b Monday-Friday: 9am to 5pm;

Satuday: 10am to 2pm