Hoe kan ik lid worden?

1. Ben je ouder dan 18 jaar, meld je dan aan voor de introductie cursus. Informatie is te vinden onder “Introductie cursus”
  2. Ben je jonger dan 18 jaar, neem dan contact op met de jeugdtrainer van het team van jouw leeftijdsgroep, om te kijken of je een keer mee kan trainen.
  3. Kom een training bijwonen om te kijken of het bevalt.
  4. Als het bevalt meld je dan aan bij de club als introductielid, voor slechts €15,- kun je 6 weken (12 trainingen) meetrainen! Je bent dan gelijk aanvullend verzekerd bij de Rugby Nederland.
  5. Hier kun je je online aanmelden!
  6. Let op dat je binnen een week een bevestiging ontvangt van jouw aanmelding, probeer het anders nog een keer of neem contact op met ledenadministratie@rugbyclubhaarlem.nl.
  7. Zorg dat je de juiste sportspullen en bescherming hebt om mee te doen. Bij twijfel vraag het op de club.
  8. Na ongeveer 2 weken, na je aanmelding, krijg je bericht of je lid wilt worden van de club (zo heb je nog even bedenktijd).
  9. Geef door of je lid wilt worden.
  10. Contributiebetaling kan uitsluitend door middel van automatische incasso.
  11. Na aanmelding wordt jouw ledenkaart in het ledenbestand aangemaakt.
  12. Je kunt dan meedoen met wedstrijden en begint jouw rugby carrière.
  13. Heb je toch nog vragen na het lezen van dit bericht, neem dan contact op met: ledenadministratie@rugbyclubhaarlem.nl

Wat krijg je voor het lidmaatschap:

• twee trainingen per week door opgeleide trainers;
  • competitie wedstrijden;
  • vriendschappelijke wedstrijden;
  • toernooien
  • aanvullende verzekering via Rugby Nederland;
  • vanaf 16 jaar toegang tot het krachthonk om naast je rugbytrainingen sterker te worden;
  • veel nieuwe vrienden en gezelligheid;
  • een top conditie

Leeftijdscategorieën & Contributie

Type lidmaatschapLeeftijdscategorieAantal per teamContributie ‘20/’21
Rupsen4 jaarGeen wedstrijden €                   109,00
Muggen5 jaarGeen wedstrijden €                   109,00
Turven6 jaarGeen wedstrijden €                   109,00
Turven7 jaar7 spelers €                   144,00
Benjamins8 en 9 jaar9 spelers €                   164,00
Mini’s10 en 11 jaar12 spelers €                   179,00
Cubs12 en 13 jaar15 spelers €                   194,00
Juniors14 en 15 jaar15 spelers €                   204,00
Colts16, 17 en 18 jaar15 spelers €                   214,00
Senioren Heren19 jaar en ouder15 spelers €                   299,00
Senioren Dames*19 jaar en ouder15 spelers €                   299,00
Studenten**19 jaar en ouder €                   217,00
Recreanten***35 jaar en ouder €                   234,00
Touch (ouders)35 jaar en ouder(s) €                   100,00
Donateurs €                   100,00
Donateurs&tien €                   110,00

* Dames mogen op 16 jarige leeftijd met senioren meespelen, maar dan geldt het tarief bij de leeftijd.
** 40% korting op clubcontributie (excl. Contributie voor Rugby Nederland) na overleggen van studentenkaart
2020-2021.
*** Recreanten kunnen maximaal 6 wedstrijden spelen per seizoen.

Lidmaatschap opzeggen

Als je wilt stoppen met rugby moet je vóór 1 juni, voorafgaand aan het nieuwe seizoen, een email sturen naar ledenadministratie@rugbyclubhaarlem.nl en dan krijg je per email een bevestiging van ontvangst terug. Als je na 1 juni opzegt, ben je contributieplichtig voor het nieuwe seizoen.

Aan het einde van het seizoen ontvangen alle leden een email hierover van de ledenadministratie, zonder afmelding wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd.

Contact informatie

Welkom bij RFC Haarlem! We zijn blij je te mogen verwelkomen op onze website.  Hier vind je ons adres en overige contact informatie

b Monday-Friday: 9am to 5pm;

Satuday: 10am to 2pm